top of page
The outside of the building with sunset reflecting in the windows


The Riveter is a gathering place for all humans, where community, confidence, + inspiration are fostered through mutual stoke of adventure fitness. We strive to be a source of adventure + connection to the outdoors through our world-class climbing gym, progressive bike park, + modern yoga + fitness studios while cultivating an authentic, supportive community for all.

Our motto at the Riveter is "do things differently." Through that mindset, we invite guests to hone their confidence + harness a style that is uniquely their own. We cater to all skill levels, from beginner to expert, from children to the young-at-heart, while celebrating the diverse goals + needs of this community. Our facility is thoughtfully designed to foster personal development through social exchange; to learn from each other + impact the collective spirit. Our team of encouraging professionals sets the stage for that unifying culture, + love nothing more than sharing their love of outdoor adventure and the special mountain surroundings that we call home.
/
Our mission at the Riveter is to provide an inclusive, world-class facility for the outdoor community to come together to train, play, + crush their dreams through our values of inclusivity, authenticity, integrity, strength, + positivity. The name Riveter is a nod to our core values as rivets join together different pieces firmly when high strength is vital.

The Riveter is all about the lessons learned, the friendships formed, + the unlimited places and possibilities that open simply by belonging. There’s a place for everyone here + we look forward to helping guests lift their adventures, + their potential, off the ground.

Mission + Values

One of the Riveter’s cornerstones is sustainability, which applies to both our deep respect of the planet + the people who inhabit it. 

 

The Riveter was consciously designed to enhance, protect, + utilize its beautiful natural surroundings. We've vowed to preserve 10 acres of working farmland that our facility is situated on. Additionally, we've chosen partners with aligned values from the building phase to our industry partners + retail vendors.

 

During the construction phase, we committed to minimizing waste, as evidenced by the stunning counters, tables, + bartop, locally crafted from preserved oak trees. We have also carefully plotted our landscape design, from enacting erosion + sedimentation control, to incorporating native plantings + drought-resistant vegetation.

 

Our facility is strategically oriented to boost efficiency + conserve resources. Floor-to-ceiling windows maximize natural daylight + display gorgeous mountain views. We’ve cut our energy consumption through the installation of occupancy sensors, high performance glazing, + low-flow plumbing fixtures. Concrete + steel were chosen for their energy efficiency + recyclability. Minimal paint + finishes were used to preserve the future life of the materials as well as reduce unnecessary resource use. All of these little details add up to a major reduction in our environmental footprint.

Our sustainability story will continue to roll out initiatives well into the future. The facility was intentionally oriented to incorporate a rain harvest + solar power system. We encourage conversations around our initiatives + future plans for sustainability; awareness + education are key to understanding how we all can do our part to protect the environment for future generations.

bottom of page